Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

qui som

10/8/2008

Patronat de la Passió d´Ulldecona > qui som > qui som

El Patronat de la Passió d´Ulldecona és una entitat cultural, formada per més de cent-vuitanta persones, que té com a objectiu i finalitat la divulgació de la cultura tradicional catalana, la representació de diferents espectacles teatrals, la formació dels alumnes de la nostra escola de teatre, així com la participació en la vida cultural de la nostra vila i la divulgació arreu de les nostres comarques del nom de la nostra vila.

 

La nostra entitat va néixer al 1955 i el seu fundador va ser José Mª Rafí i Poblet. Les primeres representacions de la Passió es van fer com un espectacle del Centre Cultural i Recreatiu. Posteriorment es va crear el "Patronat de La Passió" com entitat pròpia i des de llavors s´ha vingut consolidant com l´espectacle teatral de referència de les nostres comarques.

 

L´activitat de la nostra entitat és continua durant tots els mesos de l´any.  El curs escolar marca l´agenda de l´escola de teatre. D´octubre a desembre, portem a terme els assajos i representacions de l´espectacle que fem per als infants i que representen els actors de l´escola de teatre: "Els Pastorets".  Al desembre representem el Naixement a la plaça de l´esglèsia.

 

De gener a principis de maig, fem els assajos i les representacions de l´espectacle més important  de la nostra entitat i que és el que dona nom a la mateixa:  "La Passió". A partir de maig i durant tot l´estiu, els alumnes de l´escola de teatre fan representacions itinerants de l´espectacle anual de l´escola.

 

Durant tot l´any participem en la majoria d´activitats de la vida cultural d´Ulldecona; festes majors, jornades de cultura etc...


Per contactar amb nosaltres podeu fer-ho en aquest correu electrònic: passioulldecona@passioulldecona.org 

 

diputació

Patrocini Antic Molí


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal