Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

La Passió d´Ulldecona 2017

Ja s´ha posat en marxa la nova temporada de La Passió d´Ulldecona carregada de novetats

28/1/2017

Una temporada més arranca La Passió d´Ulldecona amb moltes novetats, tan escèniques, interpretatives i turístiques, culturals i gastronòmiques.
Podem gaudir d´una oferta ampliada dels pacs turístics, al ja tradicional d´Ulldecona, amb el seu castell i les oliveres mil·lenàries de l´Arión, enguany també podrem gaudir de pacs complets per Peníscola, Reial Santuari Font de La Salut de Traiguera, Tortosa i el Delta de l´Ebre, així com una gran varietat de restaurants, incloent-hi els dos que tenim a la localitat amb estrella Michelin.
Les representacions de La Passió d´Ulldecona al Teatre Orfeó Montsià, sota la direcció de Josi Ganzenmüller, seran els dies 19 de març i 26 de març en català i els dies 2, 9, 23 i 30 d´abril amb castella. També es farà una representació reduïda el dia 1 de maig per a catequistes. A més d´aquestes representacions a Ulldecona es farà la preestrena el dia 12 de març a Asco i altres sortides que anirem informant, com la Vinaròs, a l´ermita, que ja és un referent.
Tota la informació la teniu a lapassioulldecona.com i al telèfon 638 496 009

Patronat de la Passió d´Ulldecona > els espectacles > La Passió d´Ulldecona 2017    Patronat de la Passió d´Ulldecona > els espectacles > La Passió d´Ulldecona 2017

diputació

Patrocini Antic Molí

Bon Preu

Escola de teatre i circ d´Amposta

Carnet Jove

venda d´entrades tic tac tiquet

GRAN HOTEL PEÑISCOLA

GALVANITZATS ANEAS

Canal 56

obra social la caixa


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal