Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

Actuacio a Vinarós

Representació per segon any consecutiu de La Passió d´Ulldecona a l´ermita de la Misericòrdia

27/3/2016

La recreació de la part de l´obra sacra que era --en la seva segona edició en el ermitori-- un dels grans atractius de la Setmana Santa local, es va produir en un acte patrocinat per la Diputació de Castelló, que va repetir el gran èxit de l´any anterior, que ja havia congregat a 1.500 persones. La posada en escena es va ampliar, ja que es va iniciar amb L´últim sopar, que es va representar a l´església de l´ermita, i va seguir amb el judici i la mort de Jesús. En aquest esdeveniment va col·laborar també activament la Coral García Julbe, interpretant diverses peces, durant el transcurs de les realistes escenes.

Entre els canvis i millores, respecte a l´any anterior, cal destacar el so, la Diputació de Tarragona ha concedit un ajut a l´entitat per a millores de llum so i seguretat i en aquest acte es va poder comprovar la millora considerable del so en representacions a l´aire lliure.

No podem oblidar el treball de Juanmi, JMS electrodomèstics i de tots els membres del Patronat de la Passió d´Ulldecona que fan possible que l´entitat creixi i sigui capaç de realitzar aquest espectacle.

Esperem poder continuar col·laborant amb la Federació de Confraries de Setmana Santa de Vinaròs i retrobar-nos en la Setmana Santa 2017

Patronat de la Passió d´Ulldecona > <b>notícies</b> > Actuacio a Vinarós

Patronat de la Passió d´Ulldecona > <b>notícies</b> > Actuacio a Vinarós

Patronat de la Passió d´Ulldecona > <b>notícies</b> > Actuacio a Vinarós

diputació

Patrocini Antic Molí

venda d´entrades tic tac tiquet

cartell 2017

GRAN HOTEL PEÑISCOLA

GALVANITZATS ANEAS

Canal 56

obra social la caixa


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal