Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

Els Pastorets d´Ulldecona 2014

La primera representació, 14 de desembre a les 18:00 hores

28/11/2014

El teatre municipal Orfeó Montsià serà l´escenari de la lluita entre el bé i el mal a través de les representacions dels Pastorets d´Ulldecona que anualmente i des de fa 34 anys ininterromputs promou el patronat de La Passió. 

Aquestes funcions plenament consolidades al municipi estrenen enguany direcció escènica a càrrec de l´actriu i professora de teatre, Bienve Borràs, que treballarà els Pastorets amb noves propostes encaminades a recuperar algunes escenes del clàssic nadalenc durant els diumenges 14, 21 i 28 de desembre i 4 de gener de 2015 a les sis de la tarda.

 Durant molts anys, centenars de nois i noies d´Ulldecona  han participat a les representacions.Uns provinents de l´escola de teatre del Patronat i d´altres perquè s´han identificat amb el fet teatral i han portat a fer petits i grans personatges. Amb aquesta idea el patronat de La Passió asegura que noves generacions de jovents pugin per primer cop a l´escenari  a presentar aquest espectacle popular. 

A més de la nova direcció de l´espectacle enguany també s´hi afegeixen nous protagonistes. Els personatges  principals, Rovelló i la Toieta seràn interpretats per Josep Sabater i Andrea Fonollosa que compten en el seu haver unes bones interpretacions a La Passió. També són nous els sempre agraïts personatges de Sant Gabriel i Sant Miquel, el malèfic Llucifer, el Jeremies mentre que el patètic Satanàs repeteix.Una cinquantena de nois i noies entre fogainers, pastorets, pecats capitals i figurants faran que la mainada i les seves families s´ho pasiguen be. 

Els Pastorets d´Ulldecona formen part de la coordinadora de “ Pastorets de Catalunya”. Es manté el preu de 5,50 euros per entrada. Si l´espectador presenta a la taquilla el diptic publicitari tindrà un estalvi d´un euro per cadascuna de les representacions . La venda de les entrades serà al mateix teatre mitja hora abans de la funció.

 Patronat de la Passió d´Ulldecona > <b>notícies</b> > Els Pastorets d´Ulldecona 2014

Patronat de la Passió d´Ulldecona > <b>notícies</b> > Els Pastorets d´Ulldecona 2014

Patronat de la Passió d´Ulldecona > <b>notícies</b> > Els Pastorets d´Ulldecona 2014

Patronat de la Passió d´Ulldecona > <b>notícies</b> > Els Pastorets d´Ulldecona 2014diputació

Patrocini Antic Molí

venda d´entrades tic tac tiquet

GRAN HOTEL PEÑISCOLA

GALVANITZATS ANEAS

Canal 56

obra social la caixa


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal