Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

FINAL DE TEMPORADA DE LA PASSIÓ

“La Passió d’Ulldecona” ha plasmat un balanç positiu de la temporada 2010 amb un augment d’espectadors

15/5/2010

“La Passió d’Ulldecona” ha plasmat un balanç positiu de la temporada 2010 amb un augment d’espectadors

 

 “La Passió d’Ulldecona” ha notat un important augment d’espectadors la darrera temporada 2010 i ja comença a plantejar-se com enfocarà la del 2011. L´increment de públic que ha tingut s’uneix amb el que també va tenir l´obra "Els Pastorets", que va dirigir Ares Piqué, i que l´entitat representa cada Nadal.


Segons va informar Jeroni Castell, el president del Patronat, les expectatives d’èxit en començar les representacions de l’obra principal el mes de març eren més aviat baixes. Malgrat tot, arran de la sortida a Peníscola, hi va haver un canvi de tendència. L’entitat falduda va representar l’espectacle a la ciutat del Baix Maestrat el Divendres Sant per tal de donar-se a conèixer a nivell comarcal.

 

Aquest petit canvi en la rutina de la funció va obtenir resultats positius pel que fa a publicitat. Els mitjans de comunicació més pròxims van fer-ne ressò i l’obra va tenir presència per tot el territori del nord de Castelló. Això es va traduir amb un increment d’espectadors de comarca curta que van gaudir de les últimes exhibicions.

 

Amb l’augment d’espectadors per part d’ ”Els Pastorets” i “La Passió”, les noves generacions d’actors que surten de l’Escola de Teatre del Patronat, juntament amb el nou aire que li ha donat el nou director Aleix Vallverdú a la funció; la junta de l’entitat s’ha fixat l’objectiu de superar la fita actual de públic i millorar la qualitat escènica de la funció.

 

La Junta de la Passió d’Ulldecona actualment intenta pactar amb les diferents institucions per a que ajuden l’espectacle econòmicament de cara a la pròxima temporada 2.011. El Patronat ja es va reunir el mes d’abril amb el president de la Diputació de Tarragona i l’alcaldessa d’Ulldecona per transmetre’ls la preocupació davant les poques subvencions rebudes aquesta temporada.

 

Per la seua banda, el Patronat ha quedat molt content del treball del director Vallverdú i els organitzadors han fet saber que compten amb ell per preparar la temporada 2.011 que segons auguren,  serà un projecte ambiciós, amb canvis escènics i alguna que altra sorpresa.

 

Font: La Passió d’Ulldecona

Redacció: Toni Manel Muñozdiputació

Patrocini Antic Molí


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal