Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

GRAN ÈXIT DE LA PASSIÓ A PEÑISCOLA

 

..peñíscola la localitat acull la mítica representació..

Peñíscola ‘revienta’ el Palau amb la Passió d´Ulldecona

.El día central de la Setmana Santa ha contat enguany a Peñíscola amb la novetat de la representació de la mítica Passió d´Ulldecona. Unes 150 persones, entre actors i personal técnic, es van desplaçar desde el proper municipi tarraconense fins al Palau de Congressos per a interpretar la versió en castellà d´aquest veterá espectacle, un dels més reconeguts dins les representacions de la vida de Crist a Catalunya.

El pati de butaques estava conformat per persones vingudes desde diverses localitats del nort de Castelló, aixi com de nombrosos visitants que, durant aquests díes, pasen les vacances de Pascua a la Ciutat del Mar.

El director de l´obra, Aleix Vallverdú, va explicar que "es un espectacle teatral de primer ordre, capaç de provocar emocions als assistents". Les escenes de la crucifixió i la resurecció, així com L´ultim Sopar, van ser les que més aplaudiments van aixecar. El text de la representació, escrit per Josep Mª Junyent, es original de 1964 i durant els últims anys gaudeix de una gran popularitat a la comarca del Maestrat. A més a més, l´obra sensera és la primera vegada que viatja.


diputació


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal