Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

LA PASSIÓ D´ULLDECONA A PENÍSCOLA

30/3/2010

La Passió d’Ulldecona porta la creu a Peníscola i augmenta el nombre de públic

 

 

El Patronat ja ha estrenat la temporada 2010 en castellà de “La Passió d’Ulldecona”. L’obra dirigida per Aleix Vallverdú tot i haver començat amb una davallada de públic, ha incrementat la venda d’entrades les darreres representacions, aspecte que millora les expectatives inicials. A més a més la junta del Patronat ha apostat per portar l’obra a Peníscola el divendres Sant on confia omplir l’auditori.

 

 

Clausurades les jornades de la Passió en català, el Patronat ha estrenat el diumenge passat l’obra en castellà. A l’inici de la temporada 2010 la Junta de l’entitat es va alarmar degut a la poca resposta per part del públic. Malgrat tot, les expectatives inicials han canviat. A mesura que les representacions han avançat, el públic i la venda d’entrades s’ha incrementat.

 

La Junta de “La Passió” està satisfeta davant aquest canvi de tendència quant a nivell de públic, en gran part vinculat a la nova direcció. El jove vallenc Aleix Vallverdú ha estat l’encarregat de conduir les dues versions de l’obra: la catalana de Vidal i Alcover i la castellana de Junyent Quintana. Vallverdú ha innovat l’obra a nivell tècnic i interpretatiu. Pel que fa a la escenografia, li ha donat més dinàmica de manera que alguns buits entre escenes que feien la representació més feixuga han estat eliminats. Pel que correspon a la interpretació, ha traslladat el factor més religiós de l’obra, pel que fa a personatges, cap a un perfil més pròxim al públic i a la vegada més humà.

 

 

Objectiu Peníscola

 

Aquesta temporada, l’entitat d’Ulldecona ha apostat per portar l’obra a un altre municipi amb l’objectiu de donar-la a conèixer com a una de les quatre passions històriques de Catalunya i facilitar l’accés a l’espectacle a un nombre més gran de gent. El municipi interessat en acollir l’espectacle ha estat Peníscola i el dia escollit per a la representació serà el dia 2 d’abril, coincidint amb el dia festiu de Divendres Sant.

 

Segons ha explicat el president del Patronat, Jeroni Castell, hi ha un nombre considerable d’entrades venudes i les expectatives d’omplir l’auditori són bones. Castell també ha agraït a Peníscola l’interés mostrat en acollir una obra que esdevé un referent territorial tant a nivell turístic com qualitatiu. 

 

Els interessats en adquirir entrades ho poden fer a través del telèfon de contacte del Patronat: 669 345 516 o al mateix Auditori.  

 

 

Font: Passió d’Ulldecona

Redacció: Toni Manel Muñoz

 

 

diputació

Patrocini Antic Molí


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal