Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

ALEIX VALLVERDU "EL DIRECTOR"

Aleix Vallverdú dirigeix ‘La Passió d’Ulldecona’.
La Passió d’Ulldecona s’estrena diumenge dia 7 a les quatre de la tarda, amb la primera sessió de la versió en català.

5/3/2010

Aleix Vallverdú dirigeix ‘La Passió d’Ulldecona’

Aleix 
Vallverdú dirigeix ‘La Passió d’Ulldecona’ thumbnail

La Passió d’Ulldecona s’estrena diumenge vinent, a les quatre de la tarda, amb la primera sessió de la versió en català, dirigida enguany pel jove actor i director vallenc Aleix Vallverdú. La Passió es representarà dos dies més en català i cinc en castellà i els assajos van començar al desembre i més intensament després de les festes de Nadal i Reis. En realitat, Vallverdú en dirigeix dues versions de la passió “ja que no es tracta d’una traducció sinó que són textos diferents i amb canvis de personatges”, assegura a la nostra redacció.
Vallverdú, que també va dirigir Els Pastorets a Valls i al grup de teatre Nexus, al Pla de Santa Maria, en Aquí no paga ni Déu -primer treball professional com a director i que li servir d’experiència- té l’encàrrec de donar un aire nou a la representació. A meitat d’octubre, l’anterior director de la Passió, Lluís Graells, i el Patronat, van confiar en ell per dirigir la temporada 2010, que coincideix amb la cinquanta-cinquena edició i amb un canvi de cicle d’aquesta representació.
Aleix Vallverdú veu diferències a l’hora de dirigir Els Pastorets de Valls amb La Passió d’Ulldecona: en el primer hi ha cinc o sis personatges protagonistes i en el segon hi ha un de molt protagonista i hi ha molts papers secundaris.
El Patronat, presidit per Jeroni Castell, espera que Vallverdú deixi la seva empremta jove a l’obra i ampliar el ventall de públic cap a sectors d’audiència més heterogenis. Gràcies als packs turístics d’Ulldecona, els interessats podran gaudir d’una visita pels diferents llocs d’interès locals, dinar al municipi i a la tarda assistir a l’obra. A banda de diumenge, els dies 14 i 21 de març es fa en català; i 28, 11, 18, 25 d’abril i 1 de maig en castellà.
Aleix Vallverdú és llicenciat per l’Institut del Teatre.

diputació

Patrocini Antic Molí


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal