Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

COMENCEN LES REPRESENTACIONS DE LA PASSIO

Comença la temporada 2010 de “La Passió d’Ulldecona”.
L’obra en català de Vidal i Alcover es representa el 7, 14 i 21 de març, mentre que la castellana de Junyent Quintana, el 28 de març; 11, 18, 25 d’abril i 1 de maig

12/2/2010

Comença la temporada 2010 de "La Passió d´Ulldecona"

L´obra en català de Vidal i Alcover es representa el 7, 14 i 21 de març, mentre que la castellana de Junyent Quintana, el 28 de març; 11, 18, 25 d´abril i 1 de maig

Després d´unes setmanes de treball intens, el Patronat ja té la producció enllestida. "La Passió d´Ulldecona" comença les representacions el dia 7 de març i en aquesta ocasió està dirigida per un director jove, Aleix Vallverdú, llicenciat per l´Institut del Teatre.

 

"La Passió d´Ulldecona" un any més ja té la producció preparada per a la seua representació. Aquesta vegada compta amb una nova imatge dissenyada per un director jove, Aleix Vallverdú. Els visitants poden gaudir de l´obra a partir del dia 7 de març i adquirir els packs turístics locals.

 

Com els anys anteriors, l´obra que inicia la temporada és la de Jaume Vidal i Alcover, escrita en català i estrenada l´any 1993. El fil de la història segueix les paràboles de Jesús explicades al poble d´Israel, i això fa que l´espectador puga gaudir d´un espectacle literàriament ric i proper. A més a més, la producció inclou el fragment del "Davallament de la Creu" localitzat a la Parròquia de Sant Lluc d´Ulldecona.  Les representacions en català seran el 7, 14 i 21 de març.


Patronat de la Passió d´Ulldecona > <b>notícies</b> > COMENCEN LES REPRESENTACIONS DE LA PASSIO

Per altra banda l´obra de Josep Maria Junyent Quintana, escrita en castellà i estrenada el 1954, començarà el 28 de març. El més característic d´aquesta peça és l´escenografia canviant, cosa que fa que la representació siga més dinàmica. A més a més de Jesús, hi ha altres personatges que mitjançant la interacció entre ells, creen situacions atractives per al públic i converteixen els rols en una part indispensable de "La Passió". Les següents representacions seran el dia 11, 18, 25 d´abril i l´1 de maig.

 

Els interessats també poden adquirir el pack turístic d´Ulldecona en què a més a més de "La Passió" inclou una visita guiada als centres d´interès turístic local i un dinar a un dels restaurants del municipi.

 

Font: Patronat de la Passió
Redacció: Antoni Manel Muñoz  


 

 

 

diputació

Patrocini Antic Molí


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal