Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

COMENCEN LES REPRESENTACIONS DE LA PASSIO

Comença la temporada 2010 de “La Passió d’Ulldecona”.
L’obra en català de Vidal i Alcover es representa el 7, 14 i 21 de març, mentre que la castellana de Junyent Quintana, el 28 de març; 11, 18, 25 d’abril i 1 de maig

12/2/2010

Comença la temporada 2010 de "La Passió d´Ulldecona"

L´obra en català de Vidal i Alcover es representa el 7, 14 i 21 de març, mentre que la castellana de Junyent Quintana, el 28 de març; 11, 18, 25 d´abril i 1 de maig

Després d´unes setmanes de treball intens, el Patronat ja té la producció enllestida. "La Passió d´Ulldecona" comença les representacions el dia 7 de març i en aquesta ocasió està dirigida per un director jove, Aleix Vallverdú, llicenciat per l´Institut del Teatre.

 

"La Passió d´Ulldecona" un any més ja té la producció preparada per a la seua representació. Aquesta vegada compta amb una nova imatge dissenyada per un director jove, Aleix Vallverdú. Els visitants poden gaudir de l´obra a partir del dia 7 de març i adquirir els packs turístics locals.

 

Com els anys anteriors, l´obra que inicia la temporada és la de Jaume Vidal i Alcover, escrita en català i estrenada l´any 1993. El fil de la història segueix les paràboles de Jesús explicades al poble d´Israel, i això fa que l´espectador puga gaudir d´un espectacle literàriament ric i proper. A més a més, la producció inclou el fragment del "Davallament de la Creu" localitzat a la Parròquia de Sant Lluc d´Ulldecona.  Les representacions en català seran el 7, 14 i 21 de març.


Patronat de la Passió d´Ulldecona > <b>notícies</b> > COMENCEN LES REPRESENTACIONS DE LA PASSIO

Per altra banda l´obra de Josep Maria Junyent Quintana, escrita en castellà i estrenada el 1954, començarà el 28 de març. El més característic d´aquesta peça és l´escenografia canviant, cosa que fa que la representació siga més dinàmica. A més a més de Jesús, hi ha altres personatges que mitjançant la interacció entre ells, creen situacions atractives per al públic i converteixen els rols en una part indispensable de "La Passió". Les següents representacions seran el dia 11, 18, 25 d´abril i l´1 de maig.

 

Els interessats també poden adquirir el pack turístic d´Ulldecona en què a més a més de "La Passió" inclou una visita guiada als centres d´interès turístic local i un dinar a un dels restaurants del municipi.

 

Font: Patronat de la Passió
Redacció: Antoni Manel Muñoz  


 

 

 

diputació


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal