Facebook de La Passió d´Ulldecona Twitter de La Passió d´Ulldecona Català - La Passió d´Ulldecona Castellano - La Passió d´Ulldecona

Començen els assajos de la Passió

“La Passió d’Ulldecona” estrenarà la temporada 2010 amb novetats. L’encarregat de dirigir l’obra en aquest cas, serà un director jove, Aleix Vallverdú. “La Passió” es representarà 3 dies en català i 5 en castellà i els assajos ja han començat. Aquesta serà la cinquanta-cinquena temporada.

15/1/2010

La Passió d’Ulldecona s’estrenarà el 2010 amb director nou

 

El Patronat ha començat els assajos per a la nova temporada

 

La Passió d’Ulldecona” estrenarà la temporada 2010 amb novetats. L’encarregat de dirigir l’obra en aquest cas, serà un director jove, Aleix Vallverdú. “La Passió” es representarà 3 dies en català i 5 en castellà i els assajos ja han començat. Aquesta serà la cinquanta-cinquena temporada.

 

Un any més, un dels sectors turístics més atractius d’Ulldecona comença a escalfar el motor per tal que el mes de març estigue tot a punt per a l’arrencada. La Passió d’Ulldecona ha començat els assajos per a la temporada 2010 des de dilluns passat. En aquesta ocasió el “Patronat” ha deixat l’obra a les mans d’un director jove, Aleix Vallverdú, llicenciat per l’Institut del Teatre i que donarà un nou aire a la representació.

 

Vallverdú, que també ha dirigit “Els Pastorets” a Valls, és l’aposta de la nova junta del Patronat constituïda l’estiu passat i presidida per Jeroni Castell. El Nadal passat la nova junta ja va confiar amb una directora jove, Ares Piqué, per encaminar els Pastorets. Piqué va modernitzar l’obra i li va donar un aire més jove. Els resultats es van traduir amb una assistència de prop de 1.200 persones. En el cas de “La Passió”, el Patronat espera que Vallverdú deixe la seua empremta jove a l’obra i ampliar el ventall de públic cap a sectors d’audiència més heterogenis.

 

La Passió d’Ulldecona” es representarà els dies 7, 14 i 21 de març en català; i 28, 11, 18, 25 d’abril i 1 de maig en castellà. Gràcies als packs turístics d’Ulldecona, els interessats podran gaudir d’una visita pels diferents llocs d’interès locals, dinar al municipi i a la tarda assistir a l’obra.

 

Font: Patronat de la Passió

Redacció: Toni Manel Muñoz

 

 

 

 

 

diputació

Patrocini Antic Molí


EURO PASIÓN
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA DE INTERÉS TURÍSTICO NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA I ANDORRA


Patronat de la Passió d´Ulldecona · Major, 147 · 43550 Ulldecona (Tarragona) · Tel 977 72 01 17 - 638 496 009

correu electrònic · informació i avís legal